Vagyonvédelem

Élőerős vagyonvédelem, elektronikus vagyonvédelmi rendszerek kezelése, fegyveres értékkísérés, rendezvénybiztosítás.

Távfelügyelet – Elektronikus biztonsági és riasztórendszerek telepítése

Behatolás-, és tűzjelző rendszerek; videó megfigyelő-, és jelzőrendszerek; beléptető-, és áruvédelmi rendszerek kiépítése, üzemeltetése, karbantartása; távfelügyeleti biztonsági szolgáltatás biztosítása.

Lakások, üzlethelyiségek, irodák védelme érdekében 24 órás, kivonuló szolgálattal kiegészített távfelügyeleti biztonsági szolgálatot működtetünk. Ez azt jelenti, hogy ügyfeleink riasztórendszereinek jelzéseit távfelügyeleti központunk segítségével a nap 24 órájában felügyeljük. Betörésjelzés vagy támadásjelzés beérkezése esetén diszpécserünk azonnal megteszi a szükséges intézkedéseket: értesíti az ügyfél által a távfelügyeleti szerződésben megadott személyeket, szervezeteket, valamint riasztja a járőrünket, hogy haladéktalanul induljon a riasztás helyszínére, és biztosítsa ügyfelünk személyének és vagyontárgyainak védelmét.

Mit értünk távfelügyelet alatt és miért hasznos?

A megfelelő riasztórendszer kiválasztása és kiépítése lehet az első lépés értékeinek igazi védelmében, a nagyobb fokú védelem, következő lépcsőfoka pedig a távfelügyeleti szolgáltatás együttes igénybevétele. Egy szakszerűen kialakított elektronikus távfelügyeleti rendszer szinte kijátszhatatlan, mert minden esetben jelezni fog, ha illetéktelenek próbálnak bejutni a védendő ingatlanokba. A riasztók nem akadályozzák meg a betörési kísérletet, viszont a távfelügyelet segítségével azonnal jelzik azt. Ha felirattal jelzi, hogy ingatlanára távfelügyelettel vigyáz, akkor ez már önmagában is elrettentő lehet a bűnözőknél.

A távfelügyelettel kiegészített riasztó jelentősen csökkenti az esetleges károkat. A védelem kialakításának utolsó lépcsője annak az eldöntése, hogy kire bízza a távfelügyeletet. A saját telefonra érkező jelzés mellett vagy helyett érdemes igényelni egy biztonságtechnikai cég távfelügyeleti szolgáltatását. Ekkor egy szerződés garantálja, hogy megadott időn belül szakemberek érkeznek a lakásba, amennyiben illetéktelenek próbálnak meg behatolni.

Az elmúlt évek statisztikája alapján egyértelműen kijelenhető, hogy azokon a területeken, ahol sok ingatlanban alkalmazzák a távfelügyeleti rendszert, jelentősen csökkent a betörések száma. További pozitívumként szolgál, hogy a lakásra kötött biztosítások összege általában jutányosabb, ha távfelügyelet alatt álló ingatlanról van szó.

Objektumvédelem – épületüzemeltetés

Recepciós-, és portaszolgálat; telefonközpont-kezelés; takarítás.

Személyvédelem

Személyek, illetve családtagjaik testi épségének, életének, emberi méltóságának megóvása tárgyalásokon, rendezvényeken, egyéb üzleti, valamint magánjellegű tevékenységük során.

Magánnyomozás

Események, történések megfigyelése, dokumentálása; információvédelmi ellenőrzés; biztonsági tanácsadás; környezettanulmány készítése (az érintett anyagi helyzetének, személyes és gazdasági kapcsolatainak felmérése); céginformációk beszerzése, preventív ellenőrzések lefolytatása üzletkötés előtt; gazdasági társaságok, vállalatok alkalmazottainak biztonsági ellenőrzése; egyéb információk, adatok gyűjtése, értékelése.

Pénz- és értékkísérés

Kollégáink fegyveresen biztosítják az értékek és szállítóik biztonságos célba jutását.

Biztonságtechnika

A megbízó igényeinek megfelelő, biztonságtechnikai, illetve videó rendszerek kiépítése, karbantartása, üzemeltetése.

Vállaljuk társasházak, ipari területek és más intézmények biztonsági kamerarendszerének telepítését, rendeltetésszerű és üzemszerű működésének megőrzését, rendszeres karbantartásuk elvégzését, váratlanul fellépő meghibásodások (üzemzavar) elhárítását.